Македонски Телеком

 

Топ вест

Дојче Телеком: Македонија е првата земја во Европа со мрежа целосно базирана на интернет протокол

Македонски Телеком го мигрираше и последниот корисник на новата IP мрежа, PSTN линии: 0


T-Home актуелно
Македонски Телеком ги намали цените за национални повици кон сите фиксни оператори

Корисниците ќе плаќаат до 70% пониски цени, a намалени се и цените на повиците од фиксни кон мобилни дестинации до 30%.
Најголемата програма за лојалност - Мој клуб со уште повеќе придобивки за корисниците

Со најголемата програма за лојалност Мој Клуб освен редовните поени од Т-Mobile и T-Home, корисниците добиваат поени со секое купување во продавниците на партнерите.

T-Mobile актуелно
Припејд пакети и услуги на Т-Mobile со поени од Мој клуб

Т-Mobile им овозможи на при пејд корисниците кои собираат Мој клуб поени, да ги трошат и за активирање Т-Mobile услуги и пакети.

Бизнис актуелно
Smartwine - Интелигентен мониторинг систем за лозови насади

Smartwine e првиот од победничките проекти на конкурсот за иновации на Македонски Телеком и Т-Мобиле кој излезе на пазарот.
SuperKlik - услуга за деловно работење од Македонски Телеком, Дуна Kомпјутери и Рафајловски консалтинг

Услуга која ги интегрира сите бизнис функции за електронско сметководство, напредно финансиско, комерцијално и материјално работење базирани на cloud, наменета за сите компании, без разлика на големината и дејноста.


Соопштенија за медиуми
Соопштение до акционерите на Македонски Телеком АД – Скопје со право на дивиденда за 2013 година
[ 28.03.2014 ] Собранието на својата годишна седница одржана на ден 27.03.2014 година, ја усвои Одлуката за исплата на дивиденда на Друштвото за 2013 година
Годишно Собрание на Македонски Телеком и на Т-Мобиле Македонија
[ 27.03.2014 ] Исплата на дивиденда за 2013 год. Назначени нови членови во Одборот на директори на Македонски Телеком и Т-Мобиле Македонија.
Конкурс за иновации на ДојчеТелеком за 2014 година: светска потрага по нови идеи
[ 24.03.2014 ] Пријавувањето трае до 11 април 2014 година. Главниот фокус е ставен на две категории „Продуктивност базирана на Cloud“ и „Иднината на медиумите и комуникацијата“ .

Вести
Комерцијален старт на победничките иновациски проекти
[ 21.03.2014 ] Победнички проекти од конкурсот за иновации во 2012 година се на стартна линија за комерцијална промоција.

 
Пребарување

Берзански информации
Македонски Телеком АД Скопје

Линкови
Deutsche Telekom
Magyar Telekom

Годишен извештај
Годишен извештај 2012 на Македонски Телеком АД – Скопје и T-Mobile Македонија АД

Брз пристап до:
Приватни корисници
Деловни корисници
Мој Телеком
Домашни оператори
T-Mobile Македонија
Листа на информации од јавен карактер

Служби за корисници
Контакт центар: 122
122@telekom.mk

Телефонски именик
Именик на Македонски Телеком

ISO сертификати
ISO

IDIVIDI портал
idividi.com.mk

 
   
кон врвот правна напомена Кодекс за заштита на правото за лична приватност  
   
   
  Водич за заштита на личните податоци Политика на приватност © Македонски Телеком