Business MaxTV & Internet

Најдобра комбинација за вашиот бизнис!

Со новите Business MaxTV & Internet тарифи и Доверба 24 добивате одлична можност да изберете една од двете комбинации – секоја со врвен таблет, 10 GB од најбрзиот мобилен интернет, 100 часа Mobile MaxTV и вклучен LOOP – сето тоа за почнувајќи од само 1.099 денари без ДДВ месечно!

Изберете помеѓу брилијантниот водоотпорен Sony Xperia Z или ултра тенкиот Sony Xperia Z2 за совршено интернет и TV доживување каде и да сте и не пропуштајте ни миг од работите што се важни за вашиот бизнис!

BUSINESS MAXTV & INTERNET BUSINESS MAXTV & INTERNET PLUS
Месечна претплата без ддв 1.099 ден. 1.499 ден.
Вклучен уред SONY XPERIA Z TABLET SONY XPERIA Z2 TABLET
Вклучен мобилен интернет 10 GB* 10 GB*
Интернет брзина 4G 4G
Mobile MaxTV 100 часа (50 GB)** 100 часа (50 GB)**
Loop 10 GB 10 GB

*За неограничениот интернет има Политика на фер користење од 10 GB, по што брзината се намалува, но не се доплаќа.

**По искористување на вклучениот сообраќај од 100 часа за Mobile MaxTV во рамки на месечната претплата, услугата ќе биде прекината. Доколку корисникот има потреба од дополнителен сообраќај за услугата Mobile MaxTV во текот на месецот, дополнителни Instant Mobile MaxTV.

pageArea reserved, leave empty!!!