CINEMAX И CINEMAX 2:

ОД ФИЛМСКИТЕ ЕКСПЕРТИ, ЗА ФИЛМСКИТЕ ФАНОВИ.

Фановите и љубителите на филмови со врвен квалитет сега ќе можат да најдат најдобар избор на сите жанрови на едно место - на Cinemax и Cinemax 2 гледајте наградувани филмови и познати актери! Секој канал Cinemax нуди своја,
карактеристична линија на програмата која се емитува 24 часа на ден,
7 дена во неделата, без комерцијални прекини.

541

Cinemax е мејнстрим канал, кој што нуди американски и светски наслови, Cinemax оригинална продукција и нови американски серии, како и динамични драми и комедии, но исто така филмови и од другите жанрови: акција, авантура, крими, хорор, фантазија и научна фантастика.

Секој ден од седмицата е посветен на одреден тип на содржина. Недела е резервирана за големите премиери. Во сабота се прикажуваат Cinemax оригиналните програми и нови серии. Петок е посветен на изборот на иконски дела и хорор филмови, додека среда се фокусира на драма и трилери.

542

Cinemax 2, уметнички канал, нуди голем избор на одлични филмови од независни европски и светски студија. Меѓу нив се добитници на награди, фестивалски фаворити, филмови признати од страна на критиката и култни серии од сите краеви на светот. Емотивни и инспиративни драми и романтични филмови со разработени детали, фокусирани на човечки приказни, ликови и односи.

Активирање на пакетот

Cinemax каналите се достапни бесплатно за Magenta 1 М и L пакетите.
Активирањето се врши со далечинскиот управувач преку Мени >ТВ пакети, преку веб на Мој Телеком, со повик во Контакт центарот на 122 или во Телеком продавниците.

pageArea reserved, leave empty!!!