iPhone XR

Briliantë.
Në çdo aspekt.

Ekran tërësisht i ri Liquid Retina– LCD më i avancuar në industri.
Me funksionin edhe më të shpejtë Face ID. Çipi më i mençur dhe më i fuqishëm, të cilin e ka pasur deri tani ndonjë telefon i mençur.
Si dhe sistem revolucionar të kamerave. iPhone Xr.
Është i mahnitshëm sido që ta shikoni.

u prezentojmë teknologjinë
Liquid Retina.
Ekrani i ri i iPhone Xr është LCD ekrani më i avancuar në industri. Dizajni inovativ me ndriçim të pasëm, që mundëson ekrani ti përfshijë gjitha këndet. Që të shikoni hiper ngjyra reale që nga njëri cep në cepin tjetër të ekranit.

iPhone XR
Ekran prej 6,1"1

LCD më i madh ndonjëherë i krijuar për iPhone

Deri tani precizitet i pakrahasueshëm i ngjyrave

Diapazon i gjerë i ngjyrave

True Tone

“Zgjojeni” me prekje

iPhone XR
Ekran prej 6,1"1

LCD më i madh ndonjëherë i krijuar për iPhone

Deri tani precizitet i pakrahasueshëm i ngjyrave

Diapazon i gjerë i ngjyrave

True Tone

“Zgjojeni” me prekje

Ekran i madh për ndryshim të madh.
Shikoni se sa më shumë hapësirë keni
për gjithçka që dëshironi të bëni.

iPhone XR

iPhone 8 Plus

Materiale të veçanta.
Xhami më rezistues i krijuar ndonjëherë për telefon të mençur. Kornizat anësore të përpunuara në mënyrë precize nga alumini i cili përdoret në industrinë kozmike. Rezistencë ndaj ujit dhe pluhurit.2 Me gjashtë përpunime të reja të shkëlqyeshme përfundimtare.

ПProcedurë për aplikimin e ngjyrës në shtatë shtresa.
Përpunimet e shkëlqyeshme përfundimtare të xhamit të pasëm janë arritur me procedurën e avancuar, me të cilën mundësohen ngjyrat e thella dhe të pasura.

Kornizat anësore nga alumini i dedikuar për industrinë kozmike.

Legura speciale e dizajnuar nga Apple është e përpunuar në mënyrë precize pikërisht për nevojat e strukturave të kornizave anësore dhe është e anodizuar për ta përmbushur ngjyrën e xhamit të pasëm.

Karikimi pa tel.
Prapavija prej xhami mundëson karikim të lehtë dhe pa tel të iPhone XR.3

Face ID teknologji e avancuar. Siguria është e thjeshtë kur fytyra juaj është fjalëkalimi juaj. Mund ta hapni iPhone-n tuaj dhe të logoheni në aplikacione, llogari dhe shumë më tepër, gjithçka me vetëm një shikim. Ky është identifikimi më i sigurtë fascial ndonjëherë i krijuar për telefon të mençur. Tani edhe më i shpejtë.

A12 Bionic inteligjent.
Çipi më i mençur dhe më i fuqishëm i cili është krijuar ndonjëherë për telefon të mençur, i cili funksionon me ndihmën e lëvizësit neuronik të Apple të gjeneratës së ardhshme. Për përvoja të mrekullueshme të realitetit të shtuar (AR). Portrete të mahnitshme me kontrollim të thellësisë. Edhe shpejtësi edhe lehtësi në gjithçka që bëni.

Deri
50%
performansa më të shpejta grafike4

performansa më të shpejta grafike
15%
bërthama më të shpejta4

Deri
50%
shpenzime më të ulëta të bërthamave efikase4

8 – bërthamorë
Lëvizës neuronik

Përpunimdiv
i avancuar i fotografive

Kontrollim i avancuar
i performansave

Sistem revolucionar i kamerave.
Kamera më e popullarizuar në botë definon epokën e re të fotografimit. Sensori inovativ, së bashku me ISP dhe me lëvizësin neuronik ju mundësojnë të bëni fotografi si asnjëherë deri më tani.

Regjimi për portret.
iPhone XR shfrytëzon kamerë me një thjerrëz dhe mësim makinerik që të arrihet fokus i mprehtë i personave që janë në plan të parë, përkundër mjegullimit artistik të sfondit.

Bokeh - efekt i shtuar.Fotografitë e bëra me regjimin e portretit duken edhe më profesionale duke faleminderuar funksionin e mjegullimit elegant të sfondit.

Kontrollim plotësisht i ri i thellësisë.Tani mund ta përshtatni thellësinë në fushën e portreteve të fotografuara.

Smart HDR.Kornizat e reja sekondare, sensori më i shpejtë dhe çipi i fuqishëm A12 Bionic vënë në pah ndriçimin dhe hijëzimin e fotografive tuaja.

Kamera e pasme prej 12 MP

ƒ/1.8
thjerrzë me
kënd të gjerë

Regjim të portretit
me kontrollë të thellësisë

2х senzor më të shpejtë
për Smart HDR për të gjitha fotografitë e juaja

4К video
deri 60 fps

TrueDepth kamerë

ƒ/2.2
hjerrzë me
kënd të gjerë

Regjim të portretit
me kontrollë të thellësisë

1080р HD video
deri 60 fps

Nuk ekziston telefon tjetër si iPhone. Çdo vendim lidhur me çdo model të iPhone veçon modelin nga telefonat tjerë të mençur. Nga mënyra e përpunimit, nëpërmjet mënyrës nëpërmjet së cilës sigurohet privatësi dhe siguri që nga fillimi e deri te mënyra se si Apple me përgjegjësi reciklon materialet.

Krahasimi i modeleve të iPhone

Gjeni telefonin e vërtetë për ju

Verzioni desktop