iPhone Xs

Mirë se erdhët në botën e ekraneve të mëdha.

Super Retina me dy madhësi – duke përfshirë ekranin më të madhë të krijuar ndonjëherë për iPhone.Me Face ID funksionin edhe më të shpejtë. Çipi më i mençur dhe më i fuqishëm, të cilin e ka pasur deri tani ndonjë telefon i mençur. Si dhe sistemin revolucionar të kamerës së dyfishtë. iPhoneXs është tërë ajo që keni dëshiruar tek një iPhone. Në versionin më ekstrem.

Super Retina. Në edicion të madh dhe më të madh.
OLED ekranet të krijuar sipas masës së iPhone Xs paraqesin ngjyra, HDR inçizime dhe nuanca të vërteta të zeza, jashtëzakonisht precize nga cilido ekran telefonik i deritanishëm në industri. Ndërsa iPhone Xs Max ka ekranin më të madh të krijuar ndonjëherë për iPhone.

Ekrani1 i
iPhone XS Max
prej 6,5’’

Ekrani1 i
iPhone XS
prej 5,8’’

Ekrani1 i
iPhone Xs Max
од 6,5’’

Ekrani1 i
iPhone XS Max
од 5,8’’

Ekrani i madh i cili bën dallimin e madh. Shikoni se sa më shumë hapësirë keni për gjithçka që dëshironi të bëni.

iPhone XS Max

iPhone 8 Plus

iPhone XS

iPhone 8 Plus

Materiale të veçanta. Xhami më rezistues i krijuar ndonjëherë për telefon të mençur. Përpunim i përkryer përfundimtar i ri me ngjyrë ari i arritur me përpunim në nivel atomik. Kornizat anësore të përpunuara në mënyrë precize nga çeliku kirurgjik që nuk i nënshtrohet korrozionit. Nivel i ri i rezistencës ndaj ujit dhe pluhurit.2

Çeliku kirurgjik që nuk i nënshtrohet korrozionit.
Apple shfrytëzonë legurë të dizajnuar posaçërisht, e cila është e përpunuar në mënyrë precize pikërisht për nevojat e strukturave të kornizave anësore në tri përpunime përfundimtare.

PVD përpunimi i ngjyrës. Për ngjyrën e arit dhe ngjyrën gri galaktike përpunimi përfundimtar i kornizave anësore nga çeliku rezistent ndaj korrozionit shfrytëzohet procedurë e avancuar e depozicionit fizik në avull, ashtu që ngjyra dhe reflektimi në mënyrë të përkryer e përmbushin xhamin.

Karikimi pa tel. Prapavija prej xhami mundëson karikimin pa tel të modelit iPhone XS.3Dhe karikohet madje edhe më shpejtë se modeli iPhone X.

Face ID teknologji e avancuar. ia është e thjeshtë kur fytyra juaj është fjalëkalimi juaj. Mund ta hapni iPhone-n tuaj dhe të logoheni në aplikacione, llogari dhe shumë më tepër, gjithçka me vetëm një shikim. Ky është identifikimi më i sigurtë fascial ndonjëherë i krijuar për telefon të mençur. Tani edhe më i shpejtë.

A312 Bionic inteligjent.
më i mençur dhe më i fuqishëm i cili është krijuar ndonjëherë për telefon të mençur, i cili funksionon me ndihmën e lëvizësit neuronik të Apple të gjeneratës së ardhshme. Për përvoja të mrekullueshme të realitetit të shtuar (AR). Portrete të mahnitshme me kontrollim të thellësisë. Edhe shpejtësi edhe lehtësi në gjithçka që bëni.

Deri
50%
performansa më të shpejta grafike4

Deri
15%
bërthama më të shpejta4

Deri
50%
shpenzime më të ulëta të bërthamave efikase4

Lëvizës neuronik 8
bërthamorë

Përpunim
i avancuar i fotografive

Kontrollim i avancuar
i performansave

Sistem revolucionar i kamerës së dyfishtë.
amera më e popullarizuar në botë definon epokën e re të fotografimit. Sensori inovativ, së bashku me ISP dhe me lëvizësin neuronik ju mundësojnë të bëni fotografi si asnjëherë deri tani.

Smart HDR.Kornizat e reja sekondare, sensori më i shpejtë dhe çipi i fuqishëm A12 Bionic vënë në pah ndriçimin dhe hijëzimin e fotografive tuaja.

Pikselë më të mëdhenj dhe më të thellë.Sensori i ri krijon vërtetësi më të mirë të fotografisë, precizitet më të madh të ngjyrave dhe “zhurmë” të zvogëluar në inçizimet me ndriçim të zvogëluar.

Bokeh efekt i shtuar.Fotografitë e bëra me regjimin e portretit duken edhe më profesionale duke faleminderuar funksionin e mjegullimit elegant të sfondit.

Kontrollim plotësisht i ri i thellësisë. Tani mund ta përshtatni thellësinë në fushën e portreteve të fotografuara.

Kamerë e dyfishtë e pasme prej 12 MP

ƒ/1,8
thjerrzë me kënd të gjerë

Regjim të portretit
me kontrollë të thellësisë

ƒ/2,4
thjerrzë me telefoto

4K video
deri 60 fps

2x
senzor më të shpejtë për Smart HDR për të gjitha fotografitë e juaja

TrueDepth kamerë

ƒ/2,2
thjerrzë me kënd të gjerë

Regjim të portretit
me kontrollë të thellësisë

1080р HD video
deri 60 fps

Dhe të mos harrojmë. Dhe të mos harrojmë. iPhone Xs ofron linjë ultra-të shpejtë pa tel me shkarkim super të shpejtë të përmbajtjeve.5 Krahas kësaj ofron edhe deri 512 GB memorje dhe me këtë paraqet modelin e iPhone me kapacitet më të madh deri tani.

Klipi muzikor për Want You Backод 5 Seconds of Summer është në dispozicion në iTunes.

Nuk ekziston telefon tjetër si iPhone. Çdo vendim lidhur me çdo model të iPhone veçon modelin nga telefonat tjerë të mençur. Nga mënyra e përpunimit, nëpërmjet mënyrës nëpërmjet së cilës sigurohet privatësi dhe siguri që nga fillimi e deri te mënyra se si Apple me përgjegjësi reciklon materialet.

Krahasimi i modeleve të iPhone

Gjeni telefonin e vërtetë për ju