Kaspersky Safe Kids

 • Заштита на вашите деца од опасни информации на веб;
 • Контрола на времето што вашето дете го поминува во користење на мобилни уреди или компјутери;
 • Следење на објавите на вашето дете на Фејсбук;
 • Известувања за движењето на вашето дете.

Врвна онлајн заштита за вашите деца

Kaspersky Safe Kids претставува услуга која обезбедува онлајн заштита на децата при користењето на мобилни уреди или компјутери. Инсталирајќи го Kaspersky Safe Kids на мобилните уреди или компјутери на вашите деца, можете:

 • Да ги заштитите вашите деца од опасни и несоодветни информации на интернет;
 • Да го контролирате времето кое вашето дете го поминува во користење на мобилни уреди или компјутери;
 • Да го контролирате користењето апликации (дозволени/ дозволени одредено време/ забранети);
 • Да ги следите објавите на Фејсбук во кои е споменато вашето дете и да ги гледате измените во листата на неговите пријатели;
 • Да добивате известувања за локацијата на вашето дете како и кога детето ќе ја напушти однапред дефинираната зона;
 • Доколку имате Android уред, да добивате статистички податоци за повиците и пораките на вашето дете;
 • Да добивате детални извештаи за онлајн активностите на вашето дете.

Услугата Kaspersky Safe Kids е ексклузивно достапна со COOL JUNIOR во Magenta 1.

Дознајте повеќе за можностите што ви ги нуди Kaspersky Safe Kids:

Што претставува Kaspersky Safe Kids

Како да ги заштитите децата од непосакувани веб страници?

Како дa го следите користењето на уреди со Kaspersky Safe Kids?

Како да ги лоцирате вашите деца со Kaspersky Safe Kids?

За да почнете да го користите Kaspersky Safe Kids, треба да сте претплатник на Cool Junior мобилна тарифа од Магента 1, да активирате Kaspersky Safe Kids на Мој Телеком порталот и да регистрирате кориснички профил на My Kaspersky порталот.

Дознајте повеќе на видеото подолу:

Како да инсталирате Kaspersky Safe Kids?

Или преземете го Упатството за користење овде.

Десктоп верзија