Lajmërime për mediumet

23.04.2010

Fondacioni T-Mobile për Maqedoninë rinovoi një repart të Klinikës për sëmundje infektuese

Fondacioni T-Mobile per Maqedonine ia dorezoi donacionin Klinikes per semundje infektuese dhe gjendje afebrile, e cila perbehet nga renovimi i Repartit per infektim te zorreve. Ne kuader te donaci

14.04.2010

Tre muaj kënaquni falas me MaxTV

- Me qellim qe t’u mundesoje numrit sa me te madh te qytetareve te kenaqen me perfitimet e televizionit me te mire digjital ne Maqedoni, T-Home pergatiti oferte te re per shfrytetzuesit – 3 muaj shfry

27.03.2010

Një orë për planetin tonë

Makedonski Telekom SHA-Shkup dhe T-Mobile, si kompani me vetedije me zhvillim te larte per mbrojtjen e mjedisit jetesor, sot me 27.03.2010, do te bashkengjiten nga aksioni global “Nje ore per planetin

25.02.2010

Rezultatet nga analiza para Këshillit të Drejtorëve të Makedonski Telekom dhe T-Mobile Maqedonia

Keshillave te drejtoreve te Makedonski Telekom SHA-Shkup dhe T-Mobile Maqedonia, ne takimet e mbajtura sot, u eshte prezantuar analiza e projektit per transformimin e punes. Sipas rezultatit te a

11.02.2010

Internet me shpejtësi të dritës, tre muaj pa pagesë plotësuese!

T-Home pergatiti oferte te pabesueshme e cila shfrytezuesve u mundeson t’i ndjejne privilegjet nga teknologjia revolucionare boterore – optike deri ne shtepi. Shfrytezuesit e interesuar do te mund

1818283 ... 86
Verzioni desktop