За наградната игра

ПРАЗНИЧНА МОЈ КЛУБ НАГРАДНА ИГРА!

Учествувајте во наградната игра на програмата за лојалност на Македонски Телеком. Искористете ги Мој клуб поените и освојте еден од 30 LUMIA смартфони.

За учество следете ги следните чекори:

  • Пратете бесплатнo SMS порака со текст „КUPON” на 070 142 500;
  • За 200 Мој клуб поени добијте еден купон за учество.

Со секој следен нарачан купон, вашите шанси за добивка се зголемуваат. Колку повеќе купони имате во секој од трите поединечни наградни циклуси, толку повеќе ги зголемувате шансите да бидете меѓу победниците во едно од трите извлекувања на награди:

  • 10 смартфони NOKIA LUMIA 630 во првото извлекување;
  • 10 смартфони MICROSOFT LUMIA 535 во второто извлекување и
  • 2 смартфони NOKIA LUMIA 630, 2 смартфони MICROSOFT LUMIA 535 и 6 смартфони MICROSOFT LUMIA 640 во третото извлекување.

Наградната игра трае од 7 до 27 декември 2015 година и важи за физички лица – корисници на мобилни услуги на Телеком постари од 18 години.

Извлекувањето за наградите ќе се изврши по завршувањето на секој награден циклус, односно на: 14, 21 и 28 декември 2015 година.

ТЕЛЕКОМ ЈА НАГРАДУВА ВАШАТА ЛОЈАЛНОСТ!

Официјални правила на наградната игра

Добитници

Добитници од првото извлекување
Датум Добитник Тел. број Бр. на Купон Награда
14.12.2015 Ибраим Емир 070 327 5XX H6GC Nokia Lumia 630
14.12.2015 Зоран Сурловски 070 800 3XX CTRH Nokia Lumia 630
14.12.2015 Горанче Начков 070 658 2XX X69S Nokia Lumia 630
14.12.2015 Никола Ѓоров 070 372 0XX J6DG Nokia Lumia 630
14.12.2015 Маја Тачева 070 349 9XX AXW4 Nokia Lumia 630
14.12.2015 Сашко Николовски 071 228 0XX U343 Nokia Lumia 630
14.12.2015 Севдија Фетаху 072 666 2XX GTRX Nokia Lumia 630
14.12.2015 Љиљана Ѓошева 072 311 5XX 5VKF Nokia Lumia 630
14.12.2015 Мартин Панчевски 070 212 0XX PKMD Nokia Lumia 630
14.12.2015 Александар Николовски 070 222 2XX 824C Nokia Lumia 630
Добитници од второто извлекување
Датум Добитник Тел. број Бр. на Купон Награда
21.12.2015 Мери Домика 071 310 9XX D3HL Microsoft Lumia 535
21.12.2015 Адмир Малоски 070 281 9XX 8DWK Microsoft Lumia 535
21.12.2015 Сашко Смилевски 071 336 6XX 004M Microsoft Lumia 535
21.12.2015 Селеме Османова 071 380 5XX AIW7 Microsoft Lumia 535
21.12.2015 Мирач Лимани 070 567 7XX YTN4 Microsoft Lumia 535
21.12.2015 Игор Трајчов 071 217 1XX UWT1 Microsoft Lumia 535
21.12.2015 Владимир Дамјаноски 071 330 1XX АNRQ Microsoft Lumia 535
21.12.2015 Велиу Барије 070 678 6XX 9YRL Microsoft Lumia 535
21.12.2015 Mирко Ристов 072 630 9XX JJ6N Microsoft Lumia 535
21.12.2015 Елизабета Мицевска 072 217 1XX 0G32 Microsoft Lumia 535
Добитници од третото извлекување
Датум Добитник Тел. број Бр. на Купон Награда
28.12.2015 Цветанка Камчева 071 324 2XX S9GP Nokia Lumia 630
28.12.2015 Мартин Костовски 070 276 2XX 15DO Nokia Lumia 630
28.12.2015 Ирфан Јонузовски 070 398 2XX 63DY Microsoft Lumia 535
28.12.2015 Златко Велковски 070 361 9XX YLZR Microsoft Lumia 535
28.12.2015 Борче Јанковиќ 070 692 7XX BP0G Microsoft Lumia 640
28.12.2015 Светлана Галовска 070 389 0XX D774 Microsoft Lumia 640
28.12.2015 Лепа Вангелова 072 220 7XX XJ9T Microsoft Lumia 640
28.12.2015 Ајрис Адемовски 070 833 4XX N41J Microsoft Lumia 640
28.12.2015 Башким Бајрами 070 937 3XX 4IU1 Microsoft Lumia 640
28.12.2015 Јасмина Николова 070 357 5XX F684 Microsoft Lumia 640
pageArea reserved, leave empty!!!