MAXTV – televizioni më i mirë në Maqedoni

Kënaquni me përmbajtjet ekskluzive sportive, relaksohuni me zgjedhjen e madhe të filmave dhe asnjëherë mos t’ju ik asgjë nga televizioni më i mirë interaktiv, në të gjitha ekranet.

PËRVOJË E RE ME MAXTV

MaxTv vjen me pamje të re të freskuar me dizajn të thjeshtëzuar, ku TV përmbajtjet janë të vizualizuara përmes afisheve.

Menyja e re është e përshtatur për lëvizje më të lehtësuar nëpër të dhe për qasje më të shpejtë te TV përmbajtjet e preferuara.

Videoteka MaxTV ka organizim të ri dhe mënyrë të re të paraqitjes së përmbajtjeve që të mundësojë kërkim më të lehtësuar dhe shfletim vizual të përmbajtjeve.

Paraqitje të re vizuele të shiritit informativ dhe opcione plotësuese për TV përvojë më të pasur.

OPCIONET E MAXTV

TV KANALE

TV OFERTA

MAXTV GO

PAKO SHTESË

UDHËZIM PËR MAXTV

OPCIONET E MAXTV

PAUZIMI

Pauzoni programin që ndiqni dhe më vonë vazhdoni me ndjekjen nga momenti ku keni pauzuar. Shikoni edhe një herë skenën emocionuese me mundësinë për të kthyer mbrapa programin që ndiqni dhe pastaj duke ecur programin përpara të vini deri te momenti i shfaqjes së programit drejtpërdrejt.

TV-TEKA

Dje kishte pasur film të mirë, kurse juve ju ka ikur? Me TV-tekën mund ti shikoni programet e kanaleve të MaxTV për 7 ditët e kaluara.

INÇIZIMI

Me opcionin e inçizimit nuk do ju ik asgjë. Inçizoni drejtpërdrejt ose thjeshtë rezervoni inçizimin e programit tuaj të preferuar, në kohë të saktë dhe në datë të caktuar.

TV OFERTA
ZGJIDHNI PAKO PËR JU

MAGENTA 1

Shërbimet më të kërkuara në një vend dhe në një faturë: MaxTV, internet për në shtëpi dhe dy numra postpejd.

Më shumë

INTERNET & TV

Interneti më stabil për në shtëpi dhe televizioni më i mirë digjital MaxTV.

Më shumë

PAKO TË TJERA

Televizioni më i mirë digjital MaxTV.

Më shumë

MAXTV GO

MaxTV GO është televizion përmes internetit me të cilin kanalet që i ndiqni në shtëpi, mund ti ndiqni edhe në lëvizje, në cilindo aparat/pajisje.

Më shumë

PAKO SHTESË

pageArea reserved, leave empty!!!