Max Optic Pro

Линиски брзини до 1 Gbps / 1 Gbps и до 3600 GB вклучен интернет сообраќај.

oд 1.299
денари месечно без ДДВ
*

Цената е со вклучен ДДВ и важи за договор на 2 година, за Max Optic Pro Basic пакет

повеќе

Optic достапност

Ако сте заинтересирани за Optic пакет, погледнете ја мапата на која ќе ги најдете локациите каде се достапни сервисите преку Optic мрежата.

повеќе

Опрема

100% попуст на еднократниот надомест за инсталација на опремата за договор на 1 или 2 години.

Пробај Optic пакет два месеци без доплата!

Со Office Complete Optic и Max Pro Optic пакет добивате втора линија, без месечен надомест за втората линија и бесплатни повици помеѓу двете линии.

pageArea reserved, leave empty!!!