APLIKACIONI TELEKOM MK PËR BIZNES
GJITHÇKA PËR AKSES NË SHËRBIMET TUAJA

Aktivizoni pako shtesë, ndiqni gjendjen e trafikut mujor të internetit të tarifës suaj, kini kontroll në faturën mujore të ndërmarrjes, paguani me një klikim dhe më e rëndësishmja #PunoniNgaShtëpia.

Shkarko

ZGJIDHNI, KONFIRMONI, DIXHITALIZONI!
#PunoniNgaShtëpia

Ne kemi bërë një përzgjedhje të shërbimeve tona kryesore me të cilat do të keni lidhjen e nevojshme për funksionimin të pandërprerë, tani në dispozicion vetëm me një klik prej jush.
Zgjidhni ato që mendoni se do t'ju ndihmojnë të dixhitalizoni punën dhe na dërgoni një kërkesë. Agjentët tanë do t'ju kërkojnë së shpejti, me detaje mbi shërbimet dhe opsionet.

Zgjidhni

DYQANI ONLINE 24/7

Porositni smartfonin ose pajisjen tuaj të re online, kurse ne do ta dorëzojmë falas deri në destinacionin e zgjedhur.

NA KONTAKTONI

Mënyra më e shpejtë për të na kontaktuar

Verzioni desktop