{{cart.Items.length}}

Разговарај за половина цена кон твојата омилена земја

Со твојата омилена земја можеш да разговараш за половина цена во текот на цел месец. Одбери ја омилената дестинација од табелата, јави се на бесплатниот број 1461 и активирај jа промотивната понудата за надомест од само 177 денари.

Омилени земји Цена (денари/минута)
Швајцарија 54,3 ден.
27,2 ден.
Италија 54,3 ден.
27,2 ден.
Германија 54,3 ден.
27,2 ден.
Србија 33,1 ден.
16,6 ден.
Австрија 54,3 ден.
27,2 ден.
Албанија/  33,1 ден.
16,6 ден.
Косово* 44,9 ден.
22,5ден.
Словенија 54,3 ден.
27,2 ден.
Црна Гора 33,1 ден.
16,6 ден.
Турција 44,9 ден.
22,5 ден.
Хрватска 54,3 ден.
27,2 ден.
Бугарија 33,1 ден.
16,6 ден.
Грција 33,1 ден.
16,6 ден.
Босна и Херцеговина 54,3 ден.
27,2 ден.

* Цената за Косово важи само за мобилниот оператор Vala 900.

  • Интервалот на тарифирање е 1 минута.
  • Понудата е достапна за сите припејд тарифни модели.
  • По изминување на периодот од 30 дена, можеш повторно да ја активираш услугата за истата или за нова дестинација, по твој избор. За успешното активирање ќе добиеш SMS известување.
  • Понудата не е достапна во роаминг.

По изминување на периодот од 30 дена, можеш повторно да ја активираш услугата за истата или нова дестинација, по твој избор. За успешното активирање ќе добиеш SMS известување.

Најевтини разговори со странство

Зборувај за само 9,9 ден./мин. со 12 држави, во период од 30 дена! Активирај ја услугата со повик на 1461 за 99 денари и зборувај најевтино со Албанија, Австралија, Австрија, Канада, Германија, Косово (оператор Вала 900), Холандија, Италија, Словенија, Швајцарија, Турција и САД.

За да ја активираш услугата потребно е само да имаш 99 ден. на твојата припејд сметка, а таа автоматски ќе се активира секој нареден месец за да можеш опуштено да зборуваш со пријателите во странство! Доколку сакаш да ја деактивираш, повторно сврти на 1461.

Најевтините разговори со странство важат додека се наоѓаш во мрежата на Македонски Телеком. Интервалот на тарифирање е на секоја минута.

pageArea reserved, leave empty!!!