I MARRË, I RREGULLUAR, I KTHYER – SERVISI MË I SHPEJTË I APARATIT TUAJ!

Jeni shfrytëzues i Magenta 1 dhe keni aparat të çrregullt/jofunksional?

Nëse keni nevojë për servisim të aparatit /pajisjes suaj, hyni me emrin tuaj të përdoruesit dhe plotësoni formularin për servis. Shërbimi ynë ekspres do ta merr aparatin/pajisjen nga adresa juaj dhe pas servisimit menjëherë do ta kthejë! Ju, si shfrytëzues tanë, e meritoni më të mirën!

Keni problem me aparatin tuaj Android?

Testoni aparatin/pajisjen tuaj para se ta paraqitni për servis me Smartfon test aplikacionin

Smartfon test

Makedonski Telekom AD Skopje


Lista e shitoreve ku të gjithë shfrytëzuesit e shërbimeve të Telekom-it mund ti lënë aparatet/pajisjet e tyre për servisim

Qyteti Adresa Orari i punës
Verzioni desktop