{{cart.Items.length}}

Припејд + Програма за лојалност

Месечна потрошувачка 7-12 месеци 13-24 месеци 25-36 месеци Над 36 месеци
300 – 499 ден. 10 ден. 25 ден. 35 ден. 50 ден.
500 – 999 ден. 20 ден. 35 ден. 50 ден. 75 ден.
1.000 – 2.999 ден. 35 ден. 50 ден. 75 ден. 100 ден.
Над 2.999 ден. 50 ден. 75 ден. 100 ден. 125 ден.
  • Понудата важи за сите припејд тарифни модели.
  • Корисниците почнуваат да собираат поени 7 месеци по активирање на СИМ картичката.
  • Освен за кредит, бонусот може да се искористи и како попуст при купување нов мобилен телефон, откако корисникот ќе собере 1.000 денари.
  • Статусот на бонусот може да се провери со јавување на бесплатниот број 142614, а промена на намената на бонусот може да се направи еднаш месечно.
  • Програмата за лојалност Припејд + за собирање на бонус за нов мобилен телефон завршува на 28.02.2018. Бонусот купување на нов мобилен телефон можете да го искористете до 31.03.2018.
pageArea reserved, leave empty!!!