Роаминг

Интернет роаминг пакети

Патувај и сурфај безгрижно!

Ова лето за првпат досега можеш да сурфаш безгрижно и додека си во странство, единствено со Travel & Surf !

Најевтин роаминг

Патувај и зборувај слободно!

Разговарај од странство најповолно и во припејд и во постпејд.

Балкан роаминг

Почнувајќи од 1 јули 2017 година Македонски Телеком има нови поповолни цени за роаминг услуги со Србија, Црна Гора и Босна и Херцеговина.

Обичен роаминг

Роаминг во секое време, и во припејд, и во постпејд! Спореди ги цените на операторите и одбери го најповолното!

Десктоп верзија