Сервиси на мобилни уреди

Овластени сервиси

Вашиот мобилен уред што сте го купиле од Македонски Телеком или кај нашите партнери, може да го доставите за сервисирање во која било Телеком продавница или директно во овластените сервиси. Прочитајте ги упатството за употреба и гарантните услови за купениот уред, и при достава за сервисирање не заборавајте да ги приложите гарантниот лист и фискалната сметка.

APPLE

Македонски Телеком
„Кеј 13ти Ноември“ бр. 6,
1000 Скопје, Р. Македонија
Тел: 070 / 30 10 10

SAMSUNG

Видео Дата дооел Скопје
Бул. АВНОЈ 74/6
1000 Скопје
Тел: 02 / 31 01 511

SONY, SAMSUNG, LG, ALCATEL, MOTOROLA, LENOVO

Мобико дооел Скопје
Партизански одреди 101
1000 Скопје
Тел: 02 / 30 90 060

Microsoft и SAGEM

Радио Нет ДОЕЛ - Скопје
Јане Сандански бр.70/4м,
1000 Скопје
Тел: 02 / 24 01 388
E-mail: info@radionet.com.mk

COOLPAD

ПРОГРАМ ПЛУС дооел - Скопје
Булевар ВМРО БР.1
1000 Скопје
Тел: 02/ 32 22 433
E-mail: programplus@programplus.mk

HTC, HUAWEI, BLACKBERRY, EMPORIA, ZTE, CAT и NOKIA

ПРОМО ДОО – Скопје
Борис Трајковски бр.72,
1000 Скопје
Тел: 02 / 31 30 493


ACER

CT Computers MK
Булевар Киро Глогоров 13, 1000 Скопје, Македонија
Телефон: +389 (2) 3090 050
Факс: +389 (2) 3091 112
E-mail: info@ctcomputers.com.mk
Web: www.ctcomputers.com.mk

ASUS

СЕТ Сервис
Рузвелтова 21, 1000 Скопје
Тел: 02/ 30 84 890
E-mail:servis@set.com.mk

Xiaomi - Hi Communications

Хај Коминикации ДОО Скопје
8-ма Ударна Бригада 24А
Тел: 389 2 3203 888

pageArea reserved, leave empty!!!