Специјална понуда

ОДБЕРИ mobile s и добиј:

  • 100 денари попуст на месечната претплата;
  • 5 GB мобилен интернет;
  • Неограничени разговори кон сите домашни мрежи;
  • Неограничени SMS во мрежата на Телеком;
  • Дополнителни придобивки по избор, секој месец, без дополнителен надомест.

За повеќе информации, јави се на бесплатниот број 189.

Побарај понуда
pageArea reserved, leave empty!!!