Телегласање

Ако сте компанија или медиумска куќа и сакате:

  • Да организирате гласање
  • Да дознаете јавно мислење за некоја тема
  • Да организирате наградни натпревари и др.

Опис

Можете да ја користите услугата Телегласање која ви овозможува да дознаете колку повици биле направени од корисниците за секоја понудена тема.

На пример, два различни броеви за пристап кон услугата може да се дефинираат за позитивен и негативен одговор ('да' или 'не') во емисија во живо – 0590xxxx1 за «да» и 0590xxxx2 за «не».

Повикувачот добива порака која потврдува дали повикот бил успешен или не.

Цените на повиците се утврдуваат во заеднички договор со Македонски Телеком.

pageArea reserved, leave empty!!!