Telekom MK

Македонски Телеком АД Скопје

Преземи:

Телеком МК апликацијата ви нуди голем број услуги и поволности за управување со вашата припејд или постпејд линија.

Со едноставна најава со вашиот Мој Телеком, лесно ќе пристапите до следните функционалности.

 • Проверка на состојба на сметка и статус на активни пакети.
 • Активирање на дневни, неделни и месечни пакети за разговори, СМС и интернет.
 • Активирање на ТВ пакети за корисници на Family Box
 • Активирање на бесплатен бонус.
 • Промена на тарифен модел.
 • Плаќање на сметки со дебитна/ кредитна картичка
 • Дополнување од постпејд на припејд
 • Можност за споделување на минути, интернет или 100 денари од твојата сметка со друг припејд корисник.
 • Можност за поканување на пријател да се приклучи на COOL екипата.
 • Преглед на поени од Мој Клуб програма за лојалност.
 • Преглед на списанието Мој Клуб
 • Локација на Телеком продавници.

Интернет сообраќајот од Телеком МК апликацијата е бесплатен преку мрежата на Македонски Телеком.

pageArea reserved, leave empty!!!