Paketa roaming Internet Ballkan

Nëse po udhëtoni drejt Shqipërisë, Bullgarisë, Greqisë, Kosovës, Turqisë, Kroacisë, Malit të Zi, Bosnja dhe Hercegovina dhe Serbisë, paketa e roamingut në Internet Ballkan është zgjidhja e duhur për ju. Aktivizoni vetëm përmes aplikacionit Telekom MK dhe lundroni pa kujdes jashtë vendit me 3 GB internet celular të përfshirë, i vlefshëm për 30 ditë nga dita e aktivizimit, për vetëm 499 denarë.

Paketa Internet Balkan është e vlefshme vetëm nëse jeni i kyçur në rrjetin e operatorëve të huaj celularë të listuar në tabelë:

Bosnja dhe Hercegovina PE Croatian Telecom BH TELECOM, JSC, Sarajevo Bosnja dhe Hercegovina PE Croatian Telecom BH TELECOM, JSC, Sarajevo
Shqipëri ONE Telecommunications Albanija, AlbTelecom
Bullgari Vivacom Bulgaria, Yettel Bulgaria
Greqi Cosmote Greece, NOVA 
Kosova Monaco Telecom (VALA 900), IPKO
Turqi Turkcell, Vodafone
Kroaci Hrvatski Telekom, Telemach
Mali i Zi Crnogorski Telekom, ONE Crna Gora
Serbi Telekom Srbija, Yettel Serbia
Bosnja dhe Hercegovina  PE Croatian Telecom BH TELECOM, JSC, Sarajevo

*Këta operatorë ofrojnë internet 4G.

Pasi të jetë konsumuar trafiku i përfshirë në paketë, qasja në internet bllokohet dhe ju jeni plotësisht të mbrojtur nga kostot e paparashikuara. Për të vazhduar lundrimin, zgjidhni dhe aktivizoni një paketë të re Internet Roaming, sipas nevojave tuaja.

Ne ju rekomandojmë të aktivizoni paketën ndërsa jeni në një rrjet vendor. Nëse e aktivizoni paketën nga jashtë, do të tarifoheni për trafikun e internetit gjatë aktivizimit me çmime të rregullta roaming.

Nëse e keni aktive paketën Internet Ballkan roaming ndërsa ndodheni në ndonjërin prej vendeve të Ballkanit Perëndimor, prioritet në shpenzim ka komunikacioni i përfshirë i roamingut në vendet e Ballkanit Perëndimor në tarifën tuaj.


Paketa roaming Internet Bota

Lundroni me tre herë më shumë internet kudo që të jeni!

Udhëtoni jashtë vendit dhe jini gjithmonë online me paketat roaming Internet Bota, tani me 3 herë më shumë internet celular të disponueshëm në 50 vende të botës.

Zgjidhni dhe aktivizoni një paketë që i përshtatet më së miri nevojave tuaja dhe kini komunikim të pandërporerë në internet kudo që të jeni në botë.

Pako Bota e Internetit 1 Bota e Internetit 2
Kohëzgjatja e pakos 10 ditë 10 ditë
Internet i përfshirë (upload + download) 300 MB 1GB 1 GB 3GB
Çmimi i pakos 299 den. 699 den.

Pasi të jetë konsumuar trafiku i përfshirë në paketë, qasja në internet bllokohet dhe ju jeni plotësisht të mbrojtur nga kostot e paparashikuara. Për të vazhduar lundrimin, zgjidhni dhe aktivizoni një paketë të re Interneti Roaming, sipas nevojave tuaja.

Nëse e keni aktive paketën Internet Botë roaming ndërsa ndodheni në ndonjërin prej vendeve të Ballkanit Perëndimor, prioritet në shpenzim ka komunikacioni i përfshirë i roamingut në vendet e Ballkanit Perëndimor në tarifën tuaj. Intervali i tarifimit është 10 KB.

Shtetet Operatorët për të cilët aplikohen paketat e Internet Bota
Australia Optus
Telstra Australia
Austria T-Mobile Austria GmbH
A1 Telekom Austria AG( mobilkom)
Hutchison Drei Austria GmbH II
Armenia ArmenTel
Shqipëria Telekom Albania sh.a.
ALBtelecom sh.a.
Vodafone Albania
Belgjika Telenet Group BVBA
Proximus PLC
Orange Belgium SA/NV
Bjellorusia MTS
Bosnja dhe Hercegovina PE Croatian Telecom Ltd.
BH TELECOM, JSC, Sarajevo
JSC Banja Luka Mtel
Bullgaria Bulgarian Telec.Co AD (BTC AD) - Vivacom
Yettel Bulgaria
A1 Bulgaria EAD
Britania e Madhe Vodafone UK
Telefonica O2 UK Limited
Everything Everywhere Limited
Vietnami Vietnamobile
Gjermania Telekom Deutschland GmbH
Vodafone D2 GmbH
Telefonica Germany GmbH & Co. OHG
Greqia Cosmote Greece
Wind
Vodafone Panafon S.A.
Danimarka Telenor A/S
Nuuday A/S
Egjipti Orange Egypt (RB)
ErmeniaTelecom Armenia
Estonia Tele 2
AS EMT
Elisa Eesti AS
Izraeli Pelephone
Partner Communication Israel
Irlanda Meteor Ireland
Three Ireland Limited
Italia TIM S.p.A.
Vodafone Omnitel N.V.
Wind Telecomunicazioni Italy
Japonia Softbank
Afrika e Jugut Vodafone
Kanadaja Bell
Telus Communications
Katari Qatar Telecom (Ooredoo) Q.S.C
Qipron
Cyprus Telecom (Cytamobile-Vodafone)
Kina China Unicom
Kosova Monaco Telecom (VALA 900)
IPKO
Letonia Tele 2
Latvijas Mobilais Telefons
Lituania Tele 2
UAB Bite Lietuva
Lihtenshtajni Telecom Liechtenstein AG
Luksemburgu Post Luxenbourg
PROXIMUS LUXEMBOURG S.A
Orange S.A.
Malta Melita Mobile Ltd
Epic Communications
MOBISLE COMMUNICATIONS LTD.
Moldavia Orange
Monako Monaco Telecom
New Zelanda Vodafone
Norvegjia Telenor Norge AS
Polonia T-Mobile Polska S.A.
Orange Polska S.A
Portugalia NOS Comunicacoes S.A.
Vodafone Portugal
Rumania Telekom Romania Mobile S.A.
Vodafone Romania
Orange Romania SA
Rusia MegaFon
OJSC VimpelCom - RUS
SHBA T-Mobile USA, Inc. CO
Arabia Saudite Saudi Telecom Company (STC)
Singapori StarHub Mobile Pte Ltd.
Sllovakia Slovak Telekom, a. s.
O2 Slovakia
Orange Slovensko a.s.
Sllovenia Telekom Slovenija
A1 Slovenija d.d
Telemach Slovenija 
Serbia Yettel Serbia
Telekom Srbija
Vip mobile
Tajllanda True Move
dtac TriNet Co.Ltd.DTN(RB)
Tunizia Orange
Turqia TTMobil Iletisim Hizmetleri
Turkcell Turkey
Vodafone Telekomunikasyon A.S.
Uzbekistani Unitel LLC UZB
Ukraina Kyivstar
PRJSC MTS UKRAINE
Hungaria Magyar Telekom Tel.Public Ltd.
Yettel Hungary
Vodafone Hungary Ltd.
Finlanda Elisa Corporation RL
Franca Orange France
SFR France
Holanda T-Mobile Netherlands BV
KPN B.V.
Vodafone Netherlands
Kroacia Croatian Telecom Inc.
A1 Hrvatska d.o.o
Telemach
Mali i Zi Crnogorski Telekom
MTEL Montenegro (RB)
ONE Crna Gora
Çekia T-Mobile Czech Republic a.s.
O2 Czech Republic a.s.
Vodafone
Zvicra Salt Mobile SA
Sunrise Communications AG
Swisscom Switzerland Ltd.
Suedia TELE2 SVERIGE AB
Telenor Sverige AB
Telia Mobile AB Sweden
Spanja Vodafone Espana S.A.U.
Telefonica Espana
Orange Espagne S.A.
Sri Lanka Etisalat Lanka

Paketa e aktivizuar Internet Bota është e vlefshme vetëm nëse jeni i kyçur në rrjetin e operatorëve të huaj celularë të listuar në tabelë.

Internet Bota mund të aktivizohet:

  • Përmes aplikacionit celular Telekom MK
  • Përmes thirrjes telefonike në numrin falas 142 099 nga Maqedonia
  • Falas përmes Menyja ime në *140# nga jashtë vendit

Aktivizim përmes Telekom MK App

Nëse aktivizoni një paketë roaming përmes aplikacionit Telekom MK, ju rekomandojmë ta bëni atë derisa jeni në rrjetin vendor. Nëse e aktivizoni paketën nga jashtë, do të tarifoheni për trafikun e internetit të konsumuar gjatë aktivizimit, me çmime të rregullta roaming.

Aktivizimi nga Maqedonia, me thirrje falas në numrin 142 099

Nëse aktivizoni një paketë roaming duke telefonuar në numrin pa pagesë 142 099, ju rekomandojmë ta bëni këtë sa jeni në rrjetin vendor. Nëse e aktivizoni paketën nga jashtë, telefonata do të tarifohet me çmime të rregullta roaming.
Kur aktivizoni me një telefonatë, duhet të ndiqni Automatin zanor/folës. Telefononi në 142 099 dhe më pas zgjidhni paketën që dëshironi të aktivizoni (Internet Bota 1 ose Internet Bota 2).

Aktivizimi nga jashtë, falas në *140#

Nëse tashmë jeni jashtë vendit, mund të aktivizoni falas edhe Internet Bota nga atje, përmes Menysë ime. Mjafton të futni *140# dhe të zgjidhni paketën që dëshironi të aktivizoni. Aktivizimi përmes këtij kanali është falas, si nga Maqedonia ashtu edhe nga jashtë vendit.

Shënim me rëndësi:

Paketa e internetit në roaming fillon të jetë e vlefshme që nga momenti i aktivizimit.

Për të qenë në gjendje të përdorni paketën e zgjedhur të internetit, ju rekomandojmë ta aktivizoni atë përpara udhëtimit ndërsa jeni ende në rrjetin vendor (falas përmes të gjitha kanaleve: telefonatë, Telekom MK App dhe Menuja ime) ose kur jeni jashtë vendit ( falas përmes Menuja ime).

Më pas, përpara se të lidheni me një rrjet të huaj, duhet të aktivizoni opsionin "data roaming on" dhe jeni gati për lundrim jashtë vendit, pa asnjë shqetësim.

Verzioni desktop