MAXTV - TELEVIZIONI NUMËR 1

135.000 familje kanë zgjedhur MaxTV dhe konfirmuan se është televizioni më i preferuar në vendin tonë. Pikërisht pse jemi zgjedhja numër 1, festojmë dhe ju dhurojmë në mënyrë shtesë 10 GB internet celular për çdo muaj dhe pako HBO dhe Sport HD pa kompenzim.

Aktivizoni përmes aplikacionit Telekom MK

DHUROJMË PAKO HBO DHE SPORT HD PËR
ABONENTËT E MAXTV

Aktivizoni dhuratën tuaj përmes aplikacionit celular Telekom MK dhe kënaquni me përmbajtjet ekskluzive filmike dhe sportive, falas dhe në dispozicion deri më 15.01.2020.

Promocioni vlen për të gjithë abonentët privatë të МаxTV të cilët do ti aktivizojnë pakot НВО dhe SPORT HD përnjëherë përmes aplikacionit celular Telekom MK, gjatë periudhës promocionale. Pakot promocionale mund ti ç’aktivizoni në çdo kohë. Nëse nuk i ç’aktivizoni pas skadimit të periudhës promocionale deri më 15.01.2020, të njëjtat do të vazhdojnë të faturohen me çmim të rregullt.

DHUROJMË 10 GB INTERNET CELULAR
PËR TË GJITHË ABONENTËT NË POSTPEJD

Aktivizoni dhuratën prej 10 GB internet celular, çdo muaj deri në fund të vitit dhe kënaquni me lundrimin pa brenga!

Abonentët privatë në postpejd, internetin promocional mund ta aktivizojnë vetëm përmes aplikacionit Telekom MK ,kurse abonentë afaristë në postpejd duke u lajmëruar në Qendrën e kontaktit për biznese në numrin 120.

Promocioni është në dispozicion deri më 31.12. 2019 dhe vlen për të gjithë abonentët privatë në postpejd, si dhe për abonentët afaristë në modelet tarifore Magenta 1 Business ose Business.

Interneti promocional vlen për 30 ditë nga dita e aktivizimit.

pageArea reserved, leave empty!!!