Информации

11.02.2010

Интернет со брзина на светлината, три месеци без доплата!

Т-Home подготви неверојатна понуда која на корисниците им овозможува да ги почувствуваат привилегиите од светската револуционерна технологија – оптика до домот. Заинтересираните корисници ќе можат

08.02.2010

Проширување на програмските пакети

Корисниците на MaxTV имаат можност да уживаат во уште неколку нови телевизиски канали. Станува збор за проширување на програмските пакети со колажниот ТВ канал B92, како и со информативнио

29.01.2010

MaxTV за бизнис корисници

Отсега, MaxTV достапeн и за сите бизнис корисници со повеќе од 80 ТВ канали со дигитален квалитет на сликата, неограничениот пристап до над 250 содржини во видеотеката и единствените карактеристики

28.01.2010

Поради хаварија на сателит недостапни дел од ТВ каналите

Поради хаварија на сателитот Eutelsat W2, корисниците на MaxTV не се во можност да следат дел од каналите од нашата понуда кои ги добиваме преку овој сателит. Техничките екипи на Eutelsat W2 засиле

15.01.2010

MaxTV со превод на македонски јазик

Телевизиските канали достапни преку MaxTV пакетите на Македонски Телеком Fox Life, Fox Crime, Discovery Channel, Discovery travel & Living, Animal Planet од 15 јануари, комплетно или во дел од

Десктоп верзија