Забрана за идентификација на повик

Месечно
59 ден.
Цената е со вклучен ДДВ.

Опис

Услугата овозможува остварување на повици без да биде прикажан бројот од кој истите потекнуваат. Корисникот кој го повикувате не го гледа вашиот телефонски број и доколку има активирано услуга за идентификација на повик.

Не се потребни дополнителни кодови и акции за функционирање на услугата. Услугата е достапна постојано од моментот на нејзиното активирање.

Десктоп верзија