{{Title}}

{{Content}}

{{DatePublished}}

SHËRBIMI I SHFRYTËZUEYVE

122

kontakt@telekom.mk

QASJE E SHPEJTË DERI:

Operatorët vendas

Argëtim pa pagesë dhe shoqërim në hapësirë të hapur me MaxTV kinotekën verore