{{Title}}

{{Content}}

{{DatePublished}}

SHËRBIMI I SHFRYTËZUEYVE

122

kontakt@telekom.mk

QASJE E SHPEJTË DERI:

Operatorët vendas

Ekipi i Telekomit dhe T-Mobile do të vrapojnë në maratonën e Shkupit për qëllime humanitare