{{Title}}

{{Content}}

{{DatePublished}}

SHËRBIMI I SHFRYTËZUEYVE

122

kontakt@telekom.mk

QASJE E SHPEJTË DERI:

Operatorët vendas

Grumbullimi dhe harxhimi i pikëve të programit të brendit T “Klubi im”, në mbi 250 vende të shitjes në Maqedoni