{{Title}}

{{Content}}

{{DatePublished}}

SHËRBIMI I SHFRYTËZUEYVE

122

kontakt@telekom.mk

QASJE E SHPEJTË DERI:

Operatorët vendas

Numër i ri për shërbimet e shfrytëzuesve të Makedonski Telekom dhe T-Mobile