{{Title}}

{{Content}}

{{DatePublished}}

SHËRBIMI I SHFRYTËZUEYVE

122

kontakt@telekom.mk

QASJE E SHPEJTË DERI:

Operatorët vendas

Partneritet i Makedonski Telekom dhe T-Mobile Maqedoni me klubin sportiv me renome “Vardar”