{{Title}}

{{Content}}

{{DatePublished}}

SHËRBIMI I SHFRYTËZUEYVE

122

kontakt@telekom.mk

QASJE E SHPEJTË DERI:

Operatorët vendas

Regjistrimi i gazetarëve

Më shumë
Promovimi ekskluziv i video-spotit “Firework” nga Katy Pery në T- Mobile dhe Makedonski Telekom