{{Title}}

{{Content}}

{{DatePublished}}

SHËRBIMI I SHFRYTËZUEYVE

122

kontakt@telekom.mk

QASJE E SHPEJTË DERI:

Operatorët vendas

Rezultatet e punës së kompanive Makedonski Telekom dhe T- Mobile për kuartalin e parë të vitit 2014