{{Title}}

{{Content}}

{{DatePublished}}

SHËRBIMI I SHFRYTËZUEYVE

122

kontakt@telekom.mk

QASJE E SHPEJTË DERI:

Operatorët vendas

Supriza sezonale nga Telekomi Maqedonas dhe T-Mobile Fondacioni për Maqedoni