{{Title}}

{{Content}}

{{DatePublished}}

SHËRBIMI I SHFRYTËZUEYVE

122

kontakt@telekom.mk

QASJE E SHPEJTË DERI:

Operatorët vendas

Т-Мobile dhe Т-Home e mundësojnë ahengun e Vitit të Ri në sheshin Maqedonia