{{Title}}

{{Content}}

{{DatePublished}}

SHËRBIMI I SHFRYTËZUEYVE

122

kontakt@telekom.mk

QASJE E SHPEJTË DERI:

Operatorët vendas

Xhaz festivali jubilar i Shkupit me mbështetjen e Makedonski Telekom dhe T-Mobile