КОРИСТЕТЕ ГО ВАШИОТ МОБИЛЕН ИНТЕРНЕТ ПАМЕТНО

Смартфоните го пласираат светот во нашите дланки и тие станаа главен извор на информации и забава.

Мобилниот интернет еволуираше во супер брз автопат којшто ја олеснува професионалната и приватната комуникација, но со зголемувањето на неговата брзина и можноста за преземање големи количини податоци: документи, видеа, слики, ние трошиме многу повеќе мегабајти за разлика од порано. Исто така, самата содржина коjа што се наоѓа во интернет просторот се промени со текот на времето. Од текст, содржината мигрираше кон висококвалитетни 360о фотографии , до видеа со висока резолуција што уште повеќе го зголемуваат интернет сообраќајот што се конзумира.

Затоа, за поефикасно уживање во вашите омилени содржини, без притоа да го надминете интернетот вклучен во вашата тарифа, креиравме место каде можете да најдете корисини совети и водич, како рационално и паметно да го користите вашиот мобилен интернет.

  • ОГРАНИЧЕН ПРИСТАП НА АПЛИКАЦИИ
  • АЖУРИРАЊЕ ПРЕКУ WI-FI
  • КОРИСТЕЊЕ ПОВЕЌЕ СМЕТКИ
  • СИНХРОНИЗИРАЊЕ Е-ПОРАКИ
  • ГЛЕДАЊЕ YOUTUBE ВИДЕА
  • ВИДЕА НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ
  • АПЛИКАЦИИ ЗА НАВИГАЦИЈА
  • ИСКЛУЧУВАЊЕ МОБИЛЕН ИНТЕРНЕТ

ОГРАНИЧЕН ПРИСТАП НА АПЛИКАЦИИ

НАГОДЕТЕ ГО ВАШИОТ УРЕД ЗА РАЦИОНАЛНО КОРИСТЕЊЕ НА МОБИЛНИОТ ИНТЕРНЕТ

НАГОДЕТЕ ГО ВАШИОТ УРЕД ЗА РАЦИОНАЛНО КОРИСТЕЊЕ НА МОБИЛНИОТ ИНТЕРНЕТ

АЖУРИРАЊЕ ПРЕКУ WI-FI

НАГОДЕТЕ ГО АЖУРИРАЊЕТО НА АПЛИКАЦИИТЕ ДА СЕ ОДВИВА САМО ПРЕКУ WI-FI

НАГОДЕТЕ ГО АЖУРИРАЊЕТО НА АПЛИКАЦИИТЕ ДА СЕ ОДВИВА САМО ПРЕКУ WI-FI

КОРИСТЕЊЕ ПОВЕЌЕ СМЕТКИ

НАГОДЕТЕ ГИ КОРИСНИЧКИТЕ СМЕТКИ НА ЕДЕН УРЕД СОГЛАСНО ВАШИТЕ ПРИОРИТЕТИ

НАГОДЕТЕ ГИ КОРИСНИЧКИТЕ СМЕТКИ НА ЕДЕН УРЕД СОГЛАСНО ВАШИТЕ ПРИОРИТЕТИ

СИНХРОНИЗИРАЊЕ Е-ПОРАКИ

ДЕФИНИРАЈТЕ ЈА КОЛИЧИНАТА НА ПОДАТОЦИ КОЈА САКАТЕ ДА СЕ СИНХРОНИЗИРА ВО ВАШЕТО ЕЛЕКТРОНСКО САНДАЧЕ

ДЕФИНИРАЈТЕ ГО ПЕРИОДОТ ВО КОЈ САКАТЕ ДА СЕ СИНХРОНИЗИРА ВАШЕТО ЕЛЕКТРОНСКО САНДАЧЕ

ГЛЕДАЊЕ YOUTUBE ВИДЕА

ОПТИМИЗИРАЈТЕ ГО КВАЛИТЕТОТ НА ВИДЕАТА ПРИ ГЛЕДАЊЕ СОДРЖИНИ ПРЕКУ МОБИЛЕН ИНТЕРНЕТ

ОПТИМИЗИРАЈТЕ ГО КВАЛИТЕТОТ НА ВИДЕАТА ПРИ ГЛЕДАЊЕ СОДРЖИНИ ПРЕКУ МОБИЛЕН ИНТЕРНЕТ

ВИДЕА НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ

ИСКЛУЧЕТЕ ГО АВТОМАТСКОТО ПРЕЗЕМАЊЕ ВИДЕА НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ ПРЕКУ МОБИЛЕН ИНТЕРНЕТ

ИСКЛУЧЕТЕ ГО АВТОМАТСКОТО ПРЕЗЕМАЊЕ ВИДЕА НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ ПРЕКУ МОБИЛЕН ИНТЕРНЕТ

АПЛИКАЦИИ ЗА НАВИГАЦИЈА

КОРИСТЕТЕ ГИ ОГРАНИЧЕНО АПЛИКАЦИИТЕ ЗА НАВИГАЦИЈА

КОРИСТЕТЕ ГИ ОГРАНИЧЕНО АПЛИКАЦИИТЕ ЗА НАВИГАЦИЈА

ИСКЛУЧУВАЊЕ МОБИЛЕН ИНТЕРНЕТ

САМО ИСКЛУЧУВАЈЌИ ГО МОБИЛНИОТ ИНТЕРНЕТ НЕМА ДА ЈА РАЦОНАЛИЗИРА МЕСЕЧНАТА ПОТРОШУВАЧКА

САМО ИСКЛУЧУВАЈЌИ ГО МОБИЛНИОТ ИНТЕРНЕТ НЕМА ДА ЈА РАЦОНАЛИЗИРА МЕСЕЧНАТА ПОТРОШУВАЧКА

ПРЕЗЕМЕТЕ ЈА АПЛИКАЦИЈАТА TELEKOM MK ЗА КОМПЛЕТЕН УВИД НА ТРОШЕЊЕТО ИНТЕРНЕТ

Telekom MK апликацијата нуди голем број услуги и поволности за управување на вашата Телеком сметка за мобилни и интегрирани услуги.

Со едноставна најава со вашиот Телеком профил лесно ќе пристапите до сите функционалности на апликацијата, меѓу кои: проверка на вашата сметка, електронско плаќање, проверка на активни пакети, како и проверка на искористеноста на поволностите вклучени во вашата тарифа, меѓу кои и вклучениот интернет.

600
мин.

3017
MB

600
SMS

20
MB

КАКО ГО КОРИСТИТЕ ИНТЕРНЕТОТ

Youtube

Време на користење Искористен интернет

4 мин.

11MB

Facebook (без видео)

Време на користење Искористен интернет

15 мин.

5MB

Радио стриминг

Време на користење Искористен интернет

10 мин.

15MB

Google Maps

Време на користење Искористен интернет

10 мин.

6MB

Десктоп верзија