Интернет

СО TELEKOM MK APP СЕКОГАШ ПОВЕЌЕ!!

Активирај припејд интернет пакет преку Telekom MK апликацијата
и добиј два пати повеќе.

Неделен интернет

500MB + 500MB

Двојно повеќе интернет само доколку активираш преку Telekom MK апликацијата

59 денари

Пакетот трае 7 дена од денот на активирањето

1GB + 1GB

Двојно повеќе интернет само доколку активираш преку Telekom MK апликацијата

99 денари

Пакетот трае 7 дена од денот на активирањето

2GB + 2GB

Двојно повеќе интернет само доколку активираш преку Telekom MK апликацијата

129 денари

Пакетот трае 7 дена од денот на активирањето

Месечен интернет

500MB + 500MB

Двојно повеќе интернет само доколку активираш преку Telekom MK апликацијата

129 денари

Пакетите траат 30 дена од денот на активирањето

2GB + 2GB

Двојно повеќе интернет само доколку активираш преку Telekom MK апликацијата

249 денари

Пакетите траат 30 дена од денот на активирањето

8GB + 8GB

Двојно повеќе интернет само доколку активираш преку Telekom MK апликацијата

499 денари

Пакетите траат 30 дена од денот на активирањето

Дневен интернет

1 GB

49 денари

Пакетот трае 24 часа од денот на активирањето


  • Пакетите не се достапни во роаминг.
  • Тарифирањето на интернетот е 10 KB.
  • Максималната интернет брзина е 21 Mbps.
  • По искористувањето на интернетот, ќе се активира забрана за интернет и нема да можеш да користиш интернет, сѐ додека не активираш нов пакет или до истекот на валидноста на тековниот. За да продолжиш да сурфаш, активирај еден од дневните, неделните или месечните интернет пакети со повик на 140 140.

Како да го активираш интернет пакетот што си го избрал?

Уживај во двојно повеќе интернет сообраќај и преземи ја Telekom MK на:

Омилениот пакет можеш да го активираш на начин што тебе најмногу ти одговара, но понудата за двојно повеќе мобилен интернет сообраќај не се активира:

  • Со јавување на бесплатниот број 140140 и следење на едноставните упатства на говорниот автомат;
  • Онлајн преку Мој Телеком;
  • Преку Мое мени, со вртење на *122#
  • За дневен пакет со праќање SMS порака на бесплатниот број 140140 со текст DNEVEN
  • Месечните интернет пакети се активираат со праќање SMS порака на бесплатниот број 140140 со текст MESECHEN S, MESECHEN M или MESECHEN L.
Десктоп верзија