Дополнителни
пакети

Разговори

Пакети за безгрижни разговори во домашните мрежи со вклучен интернет и SMS.

Интернет

Активирај припејд интернет пакет преку Telekom MK апликацијата и добиј два пати повеќе

SMS

Пакети за слободна SMS комуникација

Speak Out

Неограничен интернет за социјалните мрежи, без дополнителен надомест.

Повеќе

Stream On

Омилените серии, филмови и музика неограничено, каде и да сте.

Повеќе
Десктоп верзија