Е - велосипеди
ПОДОБАР, ПОИНАКОВ И ПОЕКОНОМИЧЕН НАЧИН НА ВОЗЕЊЕ

Избегнете ги градките гужви и сообраќајниот метеж со новите електричните велоспеди! Економични, брзи, лесни и практични - едноставно уживајте во возењето.

Xplorer ebike silver line 26"

Дали сте уморни од сообраќајниот метеж? Барате лесно и удобно возење? Електричниот велосипед Xplorer City Silver Line е вистинскиот избор за вас!

Гаранција 12 месеци / 6 месеци на мотор, батерија и електроника
Големина на тркала: 26 инчи (CST City Classic)
Мотор: 36V - 250W
Батерија: Литиумска 36V -13AH - 468 Wh
Време на полнење 6 часа
Менувач: Shimano, Tourney (6 брзини)
Kочници: Tektro V-Brake
Брзина во km/h: 25 km/h (ограничена со ЕУ норми)
Електро асистенција: 5 брзини
Предвидена должина на возење со едно полнење: од 55 до 65 км
Рам: 19 инчи (алуминиумски)
Дисплеј за потрошеност на батерија и степен на брзина на мотор
Светло напред и назад
Сертификати: CE и RoHS
Батерија со клуч и може да се полни и без велосипедот
Pedal Assistant System (PAS)
Предна суспензија
Амортизер
Прикажи повеќе

Xplorer ebike silver line 28"

Дали сте уморни од сообраќајниот метеж? Барате лесно и удобно возење? Електричниот велосипед Xplorer City Silver Line е вистинскиот избор за вас!

Гаранција 12 месеци / 6 месеци на мотор, батерија и електроника
Големина на тркала: 28 инчи (CST City Classic)
Мотор: 36V - 250W
Батерија: Литиумска 36V -13AH - 468 Wh
Време на полнење 6 часа
Менувач: Shimano, Tourney (6 брзини)
Kочници: Tektro V-Brake
Брзина во km/h: 25 km/h (ограничена со ЕУ норми)
Електро асистенција: 5 брзини
Предвидена должина на возење со едно полнење: од 55 до 65 км
Рам: 20 инчи (алуминиумски)
Дисплеј за потрошеност на батерија и степен на брзина на мотор
Светло напред и назад
Сертификати: CE и RoHS
Батерија со клуч и може да се полни и без велосипедот
Pedal Assistant System (PAS)
Предна суспензија
Амортизер
Прикажи повеќе

Xplorer ebike silver line lady 28"

Овој женски електричен велосипед има мотор од 250W и развива максимална брзина од 25 километри на час. Благодарение на 28 инчните тркала, возењето е стабилно и комфорно. За безбедност, тука се квалитетните Tektro кочници.

Гаранција 12 месеци / 6 месеци на мотор, батерија и електроника
Големина на тркала: 28 инчи (CST City Classic)
Мотор: 36V - 250W
Батерија: Литиумска 36V -13AH - 468 Wh
Време на полнење 6 часа
Менувач: Shimano, Tourney (6 брзини)
Kочници: Tektro V-Brake
Брзина во km/h: 25 km/h (ограничена со ЕУ норми)
Електро асистенција: 5 брзини
Предвидена должина на возење со едно полнење: од 55 до 65 км
Рам: 18 инчи (алуминиумски)
Дисплеј за потрошеност на батерија и степен на брзина на мотор
Светло напред и назад
Сертификати: CE и RoHS
Батерија со клуч и може да се полни и без велосипедот
Pedal Assistant System (PAS)
Предна суспензија
Амортизер
Прикажи повеќе

Xplorer ebike City Vibe 20"

Ако сакате да ги избегнете градските гужви и сообраќајниот метеж, тогаш електричниот велосипед Xplorer City Vibe е вистинскиот избор за вас! Овој велосипед е соодветен за возење низ град, а поради својата тежина - исклучително лесен и удобен за транспорт.

Гаранција 12 месеци / 6 месеци на мотор, батерија и електроника
Големина на тркала: 28 инчи (CST City Classic)
Мотор: 36V - 250W
Батерија: Литиумска 36V -13AH - 468 Wh
Време на полнење 6 часа
Менувач: Shimano, Tourney (7 брзини)
Kочници: Tektro V-Brake
Брзина во km/h: 25 km/h (ограничена со ЕУ норми)
Електро асистенција: 5 брзини
Предвидена должина на возење со едно полнење: од 55 до 65 км
Рам: 20 инчи (алуминиумски)
Дисплеј за потрошеност на батерија, степен на брзина на мотор и мерење на дневна километража со брзина на движење
Светло напред и назад
Сертификати: CE и RoHS
Батерија со клуч и може да се полни и без велосипедот
Pedal Assistant System (PAS)
Прикажи повеќе