Комплетно решение за интернет продажба и дигитален маркетинг

InOne

Што преставува InOne?

InOne претставува комплетно дигитално решение за поставување на Вашиот бизнис онлајн. Вклучува брзо и лесно креирање на современа веб-страница, поставување на онлајн продавница и интегрирани алатки за дигитален маркетинг.

Решението претставува self-service платформа, преку која можете да ја следите и управувате работатата на Вашата онлајн продавница, да креирате и управувате со дигиталните кампањи за промовирање на вашите производи и услуги на социјалните мрежи како и да водите подобра евиденција и грижа за Вашите постојани и потенцијални корисници.

Сите функционалности на InOne ги управувате сами – со неколку клика на вашиот смартфон, таблет, лаптоп или десктоп компјутер. Дигиталните алатки на InOne ќе Ви помогнат за попродуктивно и поефикасно работење.

За кого е наменет InOne?

За мали и средни бизниси со големи амбиции, кои сакаат да го зголемат своето онлајн присуство и преку дигитализација да постигнат поголема ефикасност и резултати во работењето.

Придобивки

Поставете го Вашиот бизнис онлајн со InOne - сè во еден пакет, со еден потег

Нов веб сајт

Нов веб сајт

Нова онлајн продавница

Нова онлајн продавница

Брзо и лесно онлајн рекламирање

Брзо и лесно онлајн рекламирање

Ефикасна промоција на социјални мрежи

Ефикасна промоција на социјални мрежи

Постојана, директна е-комуникација со клиентите

Постојана, директна е-комуникација со клиентите

Сите контакти на увид

Сите контакти на увид

СПЕЦИФИКАЦИЈА И ЦЕНИ

Скроено според вашите потреби - одберете го најсоодветниот пакет и добијте клучна предност пред конкуренцијата.

  • Цени без ДДВ
  • Цени со ДДВ
ПАКЕТИ START START
E-COMMERCE
PROFESSIONAL PROFESSIONAL
E-COMMERCE
Месечен надомест за 1 година

899 1.061 денари

1.499 1.769 денари

1.799 2.123 денари

2.399 2.831 денари

Месечен надомест за 2 години

799 943 денари

1.299 1.533 денари

1.699 2.005 денари

2.199 2.595 денари

Веб страница со дизајн, респонзивна и SEO оптимизирана 1 страна 1 страна 5 страни 5 страни
Ажурирање на содржина 1 час годишно 1 час годишно 5 часа
годишно
5 часа
годишно
Промени во дизајн 5 часа
годишно
5 часа
годишно
Доделен акаунт менаџер
Галерија со фотографии 10 фотографии 10 фотографии 20 фотографии 20 фотографии
Видео 1 видео 1 видео 3 видеa 3 видеa
Ефекти во приказ (слајдери, анимации & Parallax)
Google мапа 1 мапа 1 мапа 3 мапи 3 мапи
"Before-you-go" pop-up
Веб продавница (со вклучена интеграција со сите македонски банки) до 5 продукти 
до 50 продукти 
E-плаќање
Купони за промоција
Call to action копчиња
Календар 1 календар 1 календар 2 календари 2 календари
GMB (Google My Business)
CRM за менаџирање контакти 200
контакти
200
контакти
500
контакти
500
контакти
Сопствен маркетинг преку е-пошта 200
пораки месечно
200
пораки месечно
1000
пораки месечно
1000
пораки месечно
Обука и техничка поддршка
Поддршка преку е-пошта во работно време (8-16 ч.) + телефонска
поддршка
+ телефонска
поддршка
Панел со клучни индикатори за перформансите (KPIs)
Прикажи повеќе

Упатства

Прашања и одговори

Десктоп верзија