Влезете во ерата на
Smart домаќинство

Roomba® роботските правосмукалки од iRobot® се smart уреди што сами го одржуваат домот совршено чист! Ваше е само да го поставите распоредот и спокојно да го надгледуват®е чистењето преку апликацијата iRobot HOME.

iRobotRoomba 698 со Wi-Fi конекција

 • Идеална за вакумирање на тврди подови и теписи
 • DirtDetect® современа технологија за детален увид и откривање на нечистотија
 • Моќен систем за чистење во 3 фази: ослободува, крева и вшмукува
 • Можност за прилагодување на изгледот преку самата апликациија

iRobot Roomba 698

Roomba® роботските правосмукалки од iRobot® се smart уреди што сами го одржуваат домот совршено чист! Ваше е само да го поставите распоредот и спокојно да го надгледувате чистењето преку апликацијата iRobot HOME.

ДАЛИ СТЕ ПОДГОТВЕНИ ЗА
SMART ГЕНЕРАЛКА?

Roomba® 698 со WiFi комуникација комбинира 3-фазен систем за чистење со две повеќеслојни четки, специјално дизајнирана странична четка за чистење на агли и рабови и силна моќ на вшмукување што може да исчисти сè.

Преку апликацијата iRobot HOME, можете да поставите и неделен распоред на чистење, да го надгледувате процесот на вшмукување или да пуштите Roomba® 698 да ја заврши својата работа додека сте надвор од вашиот дом.

iRobot roomba 698
со Wi-Fi конекција

iRobotRoomba 971 со Wi-Fi конекција

 • Идеална за вакумирање на тврди површини, теписи, линолеумски подови и паркет
 • Погодна за домови со домашни миленици
 • iAdapt® функција за чистење во 3 фази со зголемена моќ на вшмукување
 • Страничен систем за чистење по ѕидови и агли
 • ANTITANGLE систем што спречува заплеткување во реси од тепих или кабли
 • Капацитет да исчисти до 120 м2 со еден циклус на полнење

iRobot Roomba 971

Roomba® роботските правосмукалки од iRobot® се smart уреди што сами го одржуваат домот совршено чист! Ваше е само да го поставите распоредот и спокојно да го надгледувате® чистењето преку апликацијата iRobot HOME.

ДАЛИ СТЕ ПОДГОТВЕНИ ЗА
SMART ГЕНЕРАЛКА?

Roomba® 971 располага со уникатна vSLAM® технологија за навигација и моќен четири-јаден процесор од 1,3 GHz што генерира точна мапа од вашиот дом.

Преку апликацијата iRobot HOME, можете да поставите и неделен распоред на чистење, да го надгледувате процесот на вшмукување или да пуштите Roomba® 971 да ја заврши својата работа додека сте надвор од вашиот дом.

iRobot Roomba 971
со Wi-Fi конекција

iRobotRoomba е6198 со Wi-Fi конекција

 • Нов подобрен дизајн
 • Идеална за вакумирање на тврди површини, теписи, линолеумски подови и паркет
 • Погодна за домови со домашни миленици
 • Страничен систем за чистење по ѕидови и агли
 • ANTITANGLE систем што спречува заплеткување во реси од тепих или кабли
 • Акустично откривање на нечистотии

iRobot Roomba е6198

Roomba® роботските правосмукалки од iRobot® се smart уреди што сами го одржуваат домот совршено чист! Ваше е само да го поставите распоредот и спокојно да го надгледуват®е чистењето преку апликацијата iRobot HOME.

ДАЛИ СТЕ ПОДГОТВЕНИ ЗА
SMART ГЕНЕРАЛКА?

Roomba® е6198 располага со супериорен iAdapt® 1.0 со APM процесор и глава од втората генерација за адаптивно чистење во 3 фази.

Преку апликацијата iRobot HOME, можете да поставите и неделен распоред на чистење, да го надгледувате процесот на вшмукување или да пуштите Roomba® е6198 да ја заврши својата работа додека сте надвор од вашиот дом.

iRobot Roomba е6198
со Wi-Fi конекција

Десктоп верзија