Поволности

Поволности на услугата Е-сметка:

1. Брзина – Електронската сметка пристигнува многу побрзо од хартиената, најдоцна до петтиот работен ден во месецот.

2. Транспарентност - таа е целосно доверлива и можете да ù пристапите само Вие.

3. Еко (аспект) – ја намалувате потрошувачката на хартија, придонесувајќи за зачувување на животната средина.

4. Рационалност – заштедувате на време и трошоци, без чекање во редови.

5. Прегледност и чекор поблиску до дигиталното општество - се активира, надгледува и плаќа директно од вашиот смартфон или компјутер:

  • Е-активирање.
  • Е пристап 24/7.
  • Е-следење на трошоците.
  • Е-плаќање.
Десктоп верзија