{{Title}}

{{Content}}

{{DatePublished}}

Контакт

Сектор за комуникации

E-адреса:press@telekom.mk

РЕГИСТРАЦИЈА НА НОВИНАРИ

Повеќе
Нов концепт на продавници на Дојче Телеком за прв пат во Македонија со продавницата во City Mall во Скопје