{{Title}}

{{Content}}

{{DatePublished}}

Контакт

Сектор за комуникации

E-адреса:press@telekom.mk

РЕГИСТРАЦИЈА НА НОВИНАРИ

Повеќе
Samsung Galaxy S7 и Samsung Galaxy S7 Edge во онлајн предпродажба во Македонски Телеком