СО PINK&GRAND ПАКЕТИТЕ УШТЕ ПОВЕЌЕ ЗАБАВА!

Уживајте во богатата содржина што ви ја нудат новите Pink и Grand канали. Музика, филмови, забава, детски содржини, вести и програми за возрасни, сето тоа достапно на дури 30 нови канали за сите вас!

Активирањето се врши со далечинскиот управувач преку Мени >ТВ пакети, преку веб на Мој Телеком, со повик во Контакт центарот на 122 или во Телеком продавниците.

Magenta 1 и Internet & TV со бесплатно вклучен Max Balkan пакет во претплатата, можат да го заменат со новиот Pink & Grand + пакет со повик на 122.

PINK&GRAND

99
денари месечно


Pink Plus


Pink 3 info


Pink World


Pink Extra


Pink Kids


Pink Folk


Pink Folk 2


GRAND 1


GRAND 2


Pink Parada


Bravo Music


Pink Koncert


Pink Music


Pink Music 2


Pink Hits 1


Pink Hits 2


Pink Film

PINK&GRAND+

199
денари месечно


Pink Plus


Pink 3 info


Pink World


Pink Extra


Pink Zabava


Pink Reality


Pink Kids


Pink Folk


Pink Folk 2


GRAND 1


GRAND 2


Pink Parada


Bravo Music


Pink Koncert


Pink Music


Pink Music 2


Pink Hits 1


Pink Hits 2


Pink & Roll


Pink Film


Pink Fashion


Erotic


Erotic 2


Erotic 3


Erotic 4


Erotic 5


Erotic 6


Erotic 7


Erotic 8

Десктоп верзија