Започнете ја вашата
професионална кариера со
најдобрата Smart Start
програма!

Подобрување на ONE APP процесите

Подготвен си да ги примениш и усовршиш твоите ИТ вештини работејќи на тековни проекти и апликации за нашите корисници, заедно со врвни ИТ професионалци? Звучи навистина возбудливо и е неверојатно искуство. Прочитајте зошто?

Повеќе за проектот

Целта на проектот е замена на позадинските процеси на OneApp изградени користејќи постари технологии со нови, имплементирани во Java Spring Boot.

Времетраење на проектот: 6 месеци до 1 година

Ваши секојдневни активности

Ќе работите на развој на микросервисна архитектура во Јава, каде ќе се запознаете со сложена ИТ архитектура, најнови технологии за поврзување помеѓу сервисите и алатки за развој.

Квалификации

Ги повикуваме оние со страст и желба за учење и со познавање на Јава програмирање (пожелно е oсновно познавање на Java Spring Boot). Оние кои се кориснички ориентирани, флексибилни, тимски играчи со агилен пристап кон работењето. Предност ќе имаат студентите од Eлектротехника и Информациски технологии - информатички науки и компјутерско инженерство во последните години од студиите.

Зошто да аплицирате?

Ќе научите многу од нашите искусни професионалци во полето на програмирање во Java и ќе стекнете искуство во имплементација во сложени IT проекти. Ќе бидете дел од интернационални тимови од Дојче Телеком.

АКО САКАТЕ ДА БИДЕТЕ ДЕЛ ОД ОВА ВОЗБУДЛИВО ПАТУВАЊЕ, НЕ РАЗМИСЛУВАЈТЕ ПОВЕЌЕ И АПЛИЦИРАЈТЕ!

Десктоп верзија