постпејд

Magenta 1

Со Magenta 1 секогаш добивате повеќе! Направете ја вашата идеална комбинација од мобилни услуги, интернет и MaxTV.

Види повеќе

Mobile

Неограничени разговори и супер брз мобилен интернет во Mobile постпејд.

Види повеќе

Пензионер

Сурфајте безгрижно и споделувајте на вашиот нов смартфон без да се грижите за дополнителни трошоци од интернет!

Посебен

Одберете го вашиот нов смартфон по супер цена и комуницирајте без ограничување во кругот на заедницата Посебен.

Десктоп верзија