Преносливост на број

Задржете го бројот и преминете во понуда создадена за вас!

Со услугата Преносливост на број можете слободно да преминете во мобилната мрежа на Македонски Телеком од која било друга мобилна мрежа, задржувајќи го својот број заедно со префиксот (073, 074, 075, 076, 077, 078, 079).

Проверете на која мобилна мрежа припаѓа бројот
Внесете го телефонскиот број: +3897
Внесете ги четирите знаци од горната слика
Captcha   
Десктоп верзија