Сервиси за
мобилни уреди

Вашиот мобилен уред што сте го купиле од Македонски Телеком или кај нашите партнери, може да го доставите за сервисирање во која било Телеком продавница или директно во овластените сервиси. Прочитајте ги упатството за употреба и гарантните услови за купениот уред, и при достава за сервисирање не заборавајте да ги приложите гарантниот лист и фискалната сметка.

Овластени сервиси

APPLE

АЈ СТАИЛ

ул. Љубљанска бр.4 Skopje City Mall, приземје
1000 Скопје

Тел: 02 309 43 51
Е-адреса: service@istyle.mk

SAMSUNG

Видео Дата дооел Скопје

Ул. Рузвелтова бр. 23
1000 Скопје

Тел: 02 / 31 01 511

SONY, SAMSUNG, LG,
ALCATEL И TCL

Мобико дооел Скопје

Булевар “ВМРО”, бб
1000 Скопје

Тел: 02 / 30 90 060

Microsoft

Радио Нет ДОЕЛ - Скопје

Јане Сандански бр.70/4м,
1000 Скопје

Тел: 02 / 24 01 388

Е-адреса: info@radionet.com.mk

COOLPAD

ПРОМОГРАМ ПЛУС дооел - Скопје

Булевар ВМРО БР.1
1000 Скопје

Тел: 02/ 32 22 433

Е-адреса: programplus@programplus.mk

T PHONE, HTC, HUAWEI, BLACKBERRY, EMPORIA, ZTE, CAT, NOKIA и MyKi 

ПРОМОТЕЛ ДОО – Скопје

Борис Трајковски бр.72,
1000 Скопје

Тел: 02 / 31 30 493

Е-адреса: service@promotel.com.mk

Работно време:
Секој работен ден од 08:00 до 16:00 часот.

ACER, XIAOMI, ONEPLUS

Комтрејд Дистрибуција ДООЕЛ-Скопје

Булевар Киро Глогоров 13, 1000 Скопје

Тел: +389 (2) 3090 050
Факс: +389 (2) 3091 112

Е-адреса: servis.mk@comtrade.com

ASUS

СЕТ Сервис

Рузвелтова 21, 1000 Скопје

Тел: 02/ 30 84 890

Е-адреса:servis@set.com.mk

MOTOROLA, LENOVO

Сервисен центар ФИКСИО (FIXIO)

Борис Трајковски 36
1000 Скопје, Р. Македонија

Тел: +389-(0)2-329-8338

Call centar: 080 044 444 (бројот е бесплатен за цела Македонија)

E-mail:info@fixio.mk

Работно време:
Понеделник-Петок 09:00-17:00
Сабота 10:00-15:00

Десктоп верзија