SMS ПАКЕТИ - ПИШУВАЈТЕ КОЛКУ ШТО ДУША ВИ САКА....

Одберете пакет што најмногу одговара на вашите потреби и пишувајте по супер цена кон сите домашни и меѓународни мрежи

SMS пакет

150 SMS
кон сите национални мрежи

Вклучените SMS пораки можат да се користат во земјите од Западен Балкан. За повеќе информации погледнете го важечкиот ценовник.

150 денари

150 SMS
кон сите национални и меѓународни мрежи

Вклучените SMS пораки можат да се користат во земјите од Западен Балкан. За повеќе информации погледнете го важечкиот ценовник.

354 денари

Активирање на пакетите

  • Преку мобилната апликација TELEKOM MK

  • Со јавување на бесплатниот телефонски број 14 60
  • Со праќање SMS порака на бесплатниот број 141 001 со содржина “SMS Paket S” или “SMS Paket M” или
  • Преку порталот Мој Телеком во менито Мои поволности

SMS пакетите се реактивираат автоматски на секои 30 дена, за што ве известуваме по SMS еден ден претходно.
Деактивирањето на пакетот е овозможено со јавување на 1460.

SMS пакетите не се достапни во роаминг.

Десктоп верзија