ОМИЛЕНИТЕ СЕРИИ,
ФИЛМОВИ и
ТВ СОДРЖИНИ НАСЕКАДЕ

Да бидеме во тек со најактуелните содржини од светската продукција! Неограничен интернет за YouTube, Netflix, HBO Max и MaxTV GO. Следете ги вашите омилени видео содржини од вашиот смартфон, без да трошите од месечниот интернет пакет.

Опцијата Stream On e достапна за активирање без дополнителен надомест само преку Telekom MK апликацијата, како дел од Телеком поволностите достапни за сите корисници на Magenta 1 и Mobile со активна е-сметка.

За кого е наменета
STREAM ON опцијата?

Stream On е наменета за генерацијата Z и за сите кои се чувствуваат така! Останувајќи во тек со идеите кои секојдневно ни доаѓаат од светот во форма на музика, видео содржини и разни поткасти, одржуваме чекор со клучните глобални движења и сме дел од големата револуција што ја предводи новата младост.

Опцијата Stream On е наменета за гладните и љубопитни, свежи умови на генерацијата Z, подготвени да го впијат светскиот дух и да го спроведат на дело во својот локален контекст.

Промотивно, корисниците на Mobile и Мagenta 1 можат да ја активираат опцијата Stream On без дополнителен надомест – само преку Telekom MK апликацијата како дeл од Телеком поволностите достапни единствено со користење е-сметка.

Опцијата Stream On е достапна во мобилните тарифни модели Mobile S, M и Magenta 1 мобилни услуги S, M и како дополнителна месечна услуга по цена од 99 денари/месечно. Во Mobile L и Magenta 1 мобилни услуги L опцијата Stream On е вклучена во месечната претплата на тарифата.

Како се активира опцијата
Stream on?

Stream On е достапна за активирање преку апликацијата Telekom MK, на Мој Телеком, со повик на 149778 или во најблиската Телеком продавница.

По барањето за активирање на опцијаta Stream On ќе добиете потврдна SMS порака за извршеното активирање. Од тој момент сообраќајот остварен преку мобилната мрежа за стриминг сервисите станува неограничен и повеќе нема потреба за грижа околу потрошениот месечен сообраќај. Стримајте безгрижно на вашите омилени платформи!

Како работи
STREAM ON?

Иако не троши од вашиот мобилен интернет, на опцијата Stream On тој и е потребен за да може да функционира. Доколку го потрошите мобилниот интернет вклучен во тарифата, Stream On ќе престане да работи, сè додека не го обновите вашиот интернет со некој од нашите интернет пакети.

За оваа опција не ви се потребни инсталации и ажурирање на смартфонот, зашто таа функционира без оглед на типот на мобилниот уред или оперативниот систем.

Важни информации и услови кои треба да ги знаете при користeњето на oпцијата Stream On.

Правила и услови за користење

Вистински неограничено, без грижи!

Освен преку апликациите на наведените стриминг сервиси, Stream On содржините можат да се гледаат и преку други апликации и веб-страници доколку бидат вметнати во нив. На пример, доколку видеото на одредена веб-страница е закачено преку YouTube, мрежата на Телеком ќе го препознае и сообраќајот нема да биде одземен од интернетот вклучен во тарифата.

Десктоп верзија