нови бизнис можности. Одберете екстра придобивка, без дополнителен надомест.

Telekom MK мобилна апликација
за деловни корисници

Користете ја Telekom MK апликацијата секогаш и секаде – отсега достапна и за нашите деловни корисници.
Раководете со вашиот бизнис уште поуспешно, благодарение на поволностите кои апликацијата ги нуди.
Имајте целосна контрола над интернет сообраќајот во тарифата, детален увид во вкупните трошоци или лесно активирајте дополнителни пакети според вашите лични потреби.

Важи за сите нови или постојани корисници на Magenta 1 Business и Business тарифите.

#Поврзани со сите Ваши деловни активности!

Сите детали за
вашата тарифа на
еден клик до Вас,
со лесна најава

Бидете секогаш во центарот на управувањето со Вашите деловни активности – сега уште полесно – благодарение на Telekom MK App.
Само најавете се со избирање на еден од трите едноставни начини и уживајте во придобивките од современото работење.

 • Со автоматската најава апликацијата сама ве препознава како корисник
 • За најава со телефонски број, внесете го кодот кој ќе го добиете на вашиот телефонски број за да ја потврдите најавата
 • За најава со Телеком профил потребно е да имате активен профил на Мој Телеком

Придобивки за вас,
деловните корисници

 • Проверка на моменталната состојба со мобилниот интернет вклучен во вашата тарифа
 • Лесно и брзо активирање дополнителни пакети според вашите потреби
 • Постојан увид во потрошениот сообраќај од дополнителните пакети
 • Можност за увид во сметка и он-лајн плаќање

ДОПОЛНИТЕЛНИ ПАКЕТИ кои ви се на располагање за активирање преку Telekom MK app се:

 • интернет пакети (месечни или еднократни),
 • пакети за мобилен интернет во роамнг или,
 • СМС пакети

За секој пакет можете да одберете количество сообраќај според вашите потреби.
Истовремено, ќе имате целосна контрола над сообраќајот вклучен во активираните пакети – повторно преку Telekom MK апликацијата.

УВИД ВО СМЕТКАТА

Со Telekom MK апликацијата, имате можност за увид и онлајн плаќање на компаниската месечна сметка.
За да ви биде овозможен увид и онлајн плаќање на сметката потребно е да доставите потпишана изјава за согласност. Опцијата е достапна единствено за овластено лице на компанијата.

Изјава за согласност.
x

Со оваа Изјава се дава согласност за овозможување увид и онлајн плаќање или овластување на друго лице за увид и онлајн плаќање на компаниската сметка. Изјавата ја пополнува и заверува овластено лица на компанијата.

Пополнетата изјава заверена со потпис и печат, испратете ни ја во електронска форма на biznis.kontakt@telekom.mk и тоа:

 • скенирана, доколку е заверена со стандарден потпис и печат или,
 • како електронски документ, ако е електронски потпишана со дигитален сертификат за електронски потпис
ПРЕЗЕМИ ИЗЈАВА
Десктоп верзија